Even voorstellen: Julia van Bellen

— 5 januari 2021

Per 1 januari heeft Julia van Bellen als waarnemend directeur de directietaken op ‘t Kraaienest gedurende 3 dagen per week op zich genomen.

Zij stelt zich graag voor:
Mijn naam is Julia van Bellen, ik ben 49 jaar en getrouwd met Berco. Samen hebben we drie kinderen. Twee van de drie kinderen zijn het huis uit en de oudste is weer even terug in onze woonplaats Oud-Beijerland. We hebben een teckel ‘Hugo’ waar we allemaal gek op zijn. We genieten ervan om met hem te wandelen en om nieuwe wandelgebieden te ontdekken. In mijn vrije tijd zwem ik drie tot vier keer per week.

Ik ben werkzaam geweest op de openbare basisschool De Zevensprong in Oud-Beijerland als intern begeleider en schoolopleider voor de studenten van de pabo van de Hogeschool Rotterdam, maar ik heb ook vele jaren voor de klas gestaan op verschillende scholen van onze stichting, De Hoeksche School. Een aantal jaren geleden heb ik de schoolleidersopleiding met succes afgerond. Fijn dat ik die kennis en vaardigheden nu in praktijk kan gaan brengen.

Ik heb veel zin om vanaf 1 januari leiding te gaan geven aan ’t Kraaienest. Ik ga me daar vol voor inzetten. De ‘PIT’ van de school moet behouden blijven! Het Plezier, de Inzet en de Talentontwikkeling wil ik graag van dichtbij beleven. De IB-er van ’t Kraaienest, Neeke Schol, en de vorige directeur, Jantine Blok, zijn geen onbekenden voor mij. Met deze collega’s heb ik op de obs De Klinker in Oud-Beijerland jarenlang heel prettig samengewerkt.

Ik kijk ernaar uit om met de kinderen en collega’s van ’t Kraaienest aan de slag te gaan en ik hoop ook snel kennis met alle ouders/verzorgers te kunnen maken.

Graag tot ziens op ’t Kraaienest!