Buitenschoolse opvang gesloten

— 26 maart 2021

De BSO blijft voorlopig helaas nog gesloten. Als reden geeft de overheid mee: groepen kinderen op de BSO zijn niet gelijk aan die op school, waardoor het openen van de BSO tot extra contacten en mogelijk extra besmettingen zou kunnen leiden. Daarnaast heeft het een secundair effect op het druk op het werk.

De BSO blijft wel noodopvang bieden voor kinderen van wie 1 of beide ouders werken in een cruciale beroepsgroep en voor kinderen in een kwetsbare positie. De compensatieregeling zal voor de BSO door blijven lopen, voor de dagopvang stopt het.

Middels dit formulier kunt u uw kind opgeven voor de noodopvang BSO. We inventariseren voor de zekerheid alvast tot 23 april. Mocht de BSO eerder open gaan (wat wij natuurlijk hopen), dan vervalt uiteraard de noopopvang en kunt u de kinderen op de gebruikelijke dagen en uren brengen.

U kunt hier uw kind opgeven voor de noodopvang BSO.