Vorige

Heropening buitenschoolse opvang

— 19 april 2021

Vanaf vandaag heten wij alle kinderen weer van harte welkom op de BSO. Uiteraard zijn we hier als organisatie heel erg blij mee, maar we realiseren ons ook dat het voor ouders, kinderen en medewerkers wellicht spannend kan zijn. We hebben als organisatie een aantal voorzorgsmaatregelen genomen om de heropening zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Wij volgen het landelijk Protocol Kinderopvang en Covid-19, daarnaast hebben wij ook een eigen protocol Corona maatregelen. Hieronder hebben wij de algemene maatregelen die gelden voor onze locaties voor u samengevat, uiteraard blijven de landelijke richtlijnen hierbij het uitgangspunt:

• Kinderen worden gehaald en gebracht zoveel mogelijk door 1 persoon.
  • Ouders met klachten gerelateerd aan Corona brengen en halen hun kinderen niet zelf van of naar de opvang.
  • Ouders dragen een mondkapje op de locatie.
  • Volwassenen houden 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Bij klachten blijf thuis, zie beslisboom.

Wij verwijzen u verder naar het locatie specifiek plan.
Mocht u nog vragen hebben kunt u terecht bij de locatiemanager/pedagogisch medewerkers van de groep.