Oproep overblijfkrachten

— 9 juli 2021

Oproep overblijfkracht/ vrijwilliger

Volgend schooljaar mag De Hoeksche School Tussenschoolse Opvang opnieuw TSO gaan verzorgen bij verschillende scholen in de Hoeksche Waard  Wij hebben er erg veel zin in! Om de overblijf zo goed mogelijk te laten verlopen willen we graag ons bestand van vrijwilligers uitbreiden voor de overblijf bij De Dubbeldekker in Numansdorp en Zevensprong-Centrum in Oud-Beijerland.

Bent u enthousiast ouder, opa of oma, of kent u iemand die dit leuk zou vinden? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Wat houdt het vrijwilligerswerk in?

Samen met de beroepskracht zorgt u er voor dat de overblijf op school plezierig verloopt. U houdt toezicht op een groep kinderen, en begeleidt de kinderen tijdens het eten en het buitenspelen. U zorgt er voor dat het lokaal na afloop van de overblijf schoon en opgeruimd is.

Wie zoeken wij:

U bent minimaal 1 dag per week beschikbaar tussen 11:45  en 13:15 uur. U bent enthousiast over het werken met kinderen en kunt een rustige en plezierige sfeer creëren tijdens de overblijf.

Wat bieden wij:

Wij bieden een vrijwilligersvergoeding per overblijf. Het is ook mogelijk om u op te geven als invalkracht. Zo bent u niet wekelijks aan de beurt, maar kunnen we bij afwezigheid van vaste overblijfkrachten een beroep op u doen!  Voor het werken als vrijwilliger is een Verklaring omtrent Gedrag noodzakelijk, wij vergoeden hiervoor de kosten.

Heeft u interesse of wilt u vrijblijvend wat meer informatie, dan kunt u contact opnemen met:

Anita de Groot, a.degroot@ko-dehoekscheschool.nl of via 06 44079778.