Nieuwe beleidsmedewerker onderwijs en kwaliteit

— 27 augustus 2021

De sollicitatieprocedure voor de functie Beleidsadviseur onderwijs en kwaliteit (PO en VO) is afgerond. Met ingang van 1 augustus jl. is Simone Schrier bij Stichting De Hoeksche School in dienst getreden.

Zodoende is Pierre den Hartog, die eind september met pensioen gaat, in de gelegenheid haar in te werken.

Simone is een enthousiaste, ervaren schoolbegeleider met ervaring in zowel de voorschool, basisschool als het voortgezet onderwijs. Simone stelt zich hierna aan jullie voor.

Even voorstellen

Ik ben Simone Schrier en per 1 augustus ben ik in dienst getreden als beleidsmedewerker Onderwijs en Kwaliteit, maar voor de vakantie kun je me misschien ook al wel een keer tegenkomen!

Ik ben onderwijskundige en al heel wat jaren werkzaam in de onderwijsadvieswereld. De afgelopen jaren heb ik me op heel veel verschillende scholen en in verschillende regio’s bezig gehouden met met name kwaliteitszorg, data-analyse, doelgericht werken en expliciete directe instructie. Daarnaast heb ik audits uitgevoerd en interne auditorenteams voor besturen opgeleid. Na al die jaren als externe adviseur was ik toe aan een nieuwe uitdaging en wilde ik graag zelf eens binnen een onderwijsorganisatie werken. Ik was meteen enthousiast over de functie en dit is tijdens de gesprekken alleen maar versterkt.

Nog wat meer over mezelf…ik ben 40 jaar en met man en 3 kinderen woonachtig in Roosendaal. Ik ben daar ook geboren en dat is vast te horen aan mijn Brabantse tongval. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om lekker te bewegen en geef ik ook wekelijks nog een paar danslessen aan kinderen en volwassenen.

We gaan elkaar snel ontmoeten!