Kerstviering van 0 t/m 18 jaar bij De Hoeksche School

— 24 december 2021

Op de scholen en de kinderdagverblijven is er ook dit jaar uitgebreid stilgestaan bij Kerst.

Zo hebben de juffen van Obs De Dubbeldekker tijdens de noodopvang samen met de kinderen koekjes gebakken: deze hebben zij mooi verpakt en aan hun collega’s van het kinderdagverblijf gegeven. De kinderen van IKC De Pijler hebben tijdens hun kerstviering genoten van overheerlijke gerechtjes, daarnaast zijn er ook nog kerstoptredens door de kinderen verzorgd terwijl de andere groepen het optreden volgden via het Digibord.

Maar de kinderen hebben zich ook ingezet voor goede doelen: er is gezwommen door de leerlingen van Kindcentrum de Blieken en er is aan een lichtjesactie meegedaan door leerlingen van IKC De Wereld op Noord om het ‘So Fit en Fun Centrum’ ten behoeve van het kinderthoraxcentrum van het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam te helpen realiseren. Op IKC De Schelf zijn er kerstkaarten gemaakt voor kinderen die tijdens de kerstperiode in het ziekenhuis liggen en er zijn door leerlingen van Obs De Boomgaard speciale kerstkaarten gemaakt en bezorgd bij (oudere bewoners) in de buurt van school.