Nieuwe directeur OBS De Boomgaard

— 28 maart 2022

Michel Harmans, directeur van OBS De Boomgaard, heeft per 1 april a.s. een functie elders aanvaard. Jordey van Dam zal hem opvolgen als directeur van De Boomgaard. Jordey stelt zich graag aan uw voor:

Als leerkracht ben ik gestart op een basisschool in Dordrecht. Hier ben ik doorgegroeid naar teamleider en heb ik het managementteam ondersteund. In 2019 heb ik de opleiding tot Schoolleider voltooid. Na het voltooien van mijn opleiding ben ik als directeur gestart op De Vlashoek in Westmaas. Hier heb ik de afgelopen periode met veel plezier gewerkt. Als directeur van De Vlashoek heb ik De Boomgaard al meerdere keren bezocht en na elk bezoek liep ik met een positief gevoel de deur uit. Ik ben ontzettend blij dat ik, samen met het team, verder mag werken aan de plannen voor De Boomgaard. De open sfeer, het positieve klimaat en het onderscheidende onderwijsconcept zijn meteen zichtbaar als je de school in stapt. Ik vind het fantastisch om er onderdeel van te mogen zijn en zie het als een uitdaging waar ik veel zin in heb!

Dan nog iets over mij persoonlijk. Ik ben 31 jaar en woon al mijn gehele leven in Rotterdam. Na de zomervakantie verhuis ik met mijn vrouw en twee dochters naar Bergschenhoek in de gemeente Lansingerland. Naast mijn passie voor het onderwijs lees ik graag een goed boek, sport ik regelmatig en volg ik een cursus om de Spaanse taal te leren.

Ik vind het belangrijk om betrokken en zichtbaar te zijn. Ik hoop dat u dat als ouder snel zult merken. Weet dat mijn deur voor u open staat als u vragen of opmerkingen hebt of iets anders kwijt wilt.

Tot aan de zomervakantie zal ik mijn werkzaamheden combineren met mijn huidige werk op De Vlashoek. Na de zomervakantie werk ik volledig op De Boomgaard. Ik werk vijf dagen en zal dus vrijwel altijd aanwezig zijn.

Ik kijk er naar uit om de school, de kinderen, ouders en het team te leren kennen en samen verder te bouwen aan deze prachtige school! Ik heb vertrouwen in een goede samenwerking en dat we er samen alles aan doen om uw kind een mooie schooltijd te bezorgen.