Overblijfkrachten gezocht!

— 20 april 2022

Voor Basisschool de Dubbeldekker zoeken we overblijfkrachten.

Vindt u het leuk om met kinderen te werken? Maar heeft u niet de benodigde papieren? En bent u een paar uurtjes per week beschikbaar? Aarzel niet en geef u op als overblijfkracht! Hiervoor krijgt u een vrijwilligersvergoeding

Wat houdt het in?

Samen met de beroepskracht en andere vrijwilligers zorgt u er voor dat de overblijf op school plezierig verloopt. U houdt toezicht op een groep kinderen, en begeleidt de kinderen tijdens het eten en het buitenspelen. U zorgt er voor dat de overblijfruimte na afloop van de overblijf schoon en opgeruimd is.

Wie zoeken wij:

U bent minimaal 1 dag per week beschikbaar tussen 11:45 en 13:15 uur. U bent enthousiast over het werken met kinderen en kunt een rustige en plezierige sfeer creëren tijdens de overblijf.

Wat bieden wij:

Wij bieden een vergoeding van € 9,00 per keer. Het is ook mogelijk om u op te geven als invalkracht. Zo bent u niet wekelijks aan de beurt, maar kunnen we bij afwezigheid van vaste overblijfkrachten een beroep op u doen!  Voor het werken als vrijwilliger is een Verklaring omtrent Gedrag noodzakelijk, wij vergoeden hiervoor de kosten.

Heeft u interesse of wilt u vrijblijvend wat meer informatie, dan kunt u contact opnemen met:

Team De Dubbeldekker, Anita de Groot, a.degroot@ko-dehoekscheschool.nl of 06-44079778