Vorige Volgende

Nieuwe beleidsmedewerker Financiën & Huisvesting

— 9 mei 2022

Per 1 augustus gaat onze beleidsmedewerker Financiën en Huisvesting, Jan Baggerman, met pensioen. Jan heeft sinds de start van onze stichting, in 2004, een zeer belangrijke rol binnen de organisatie gespeeld. Gelukkig zijn we erin geslaagd een goede vervanger voor hem aan te trekken. Een vervanger die de stichting bovendien goed kent. Harald de Kraker stelt zich hierna voor:

Na mijn opleiding bedrijfseconomie ben ik in 2009 gaan werken als financieel administrateur bij Administratiekantoor Dyade. Vanaf 2011 was ik vanuit die functie contactpersoon voor De Hoeksche School (toen nog Acis genaamd). Dit heb ik altijd met veel voldoening gedaan tot 2021.
Inmiddels was ik doorgegroeid naar de rol van coördinator van de afdeling Financieel bij Dyade, locatie Bergen op Zoom. Mijn affiniteit met IT heeft er toe geleid dat in 2021 mijn taak als contactpersoon ingewisseld werd voor het leiden van enkele projecten binnen Dyade.
Hoewel ik met veel plezier en voldoening gewerkt heb voor Dyade was ik na 11 jaar bij Dyade toch ook op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het ontstaan van de vacature van financieel beleidsadviseur bij De Hoeksche School heeft die nieuwe uitdaging mogelijk gemaakt. Ik heb mijn contacten met De Hoeksche School altijd als positief ervaren en zie er dan ook naar uit er onderdeel van uit te mogen gaan maken.
Mijn vrouw en ik wonen in Barendrecht. Van oorsprong kom ik uit Vlissingen en heb enkele jaren in Brabant gewoond. Als hobby houd ik ervan om te programmeren in VBA en HTML en rijd graag op mijn motorfiets.
Mijn indiensttreding bij De Hoeksche School zal pas in juni zijn, zodat ik nog lopende projecten bij Dyade kan afronden.