De mooiste tijd van je leven!

Kinderen ontwikkelen zich het best in een veilige en voorspelbare omgeving, die voldoende uitdaging biedt en waar zij leren zich met andere kinderen en tot zichzelf te verhouden.

Over De Hoeksche School

Dagelijks bezoeken zo´n 5000 kinderen onze 21 scholen en opvanglocaties. Dat is 44% van alle kinderen uit de Hoeksche Waard.

Kinderopvang in de gehele Hoeksche Waard

Opgroeien in een veilige en vertrouwde omgeving waar plezier voorop staat! Dan kan bij De Hoeksche School Kinderopvang.

Basisonderwijs met passie gegeven

Onze 21 basisscholen leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen tot sociaal invoelend, autonoom en zelfverantwoordelijk persoon.

Voortgezet onderwijs met lef en ambitie!

Het Hoeksch Lyceum en het Actief College zijn onze scholen voor het voortgezet onderwijs; samen bieden zij elk kind in de Hoeksche Waard een passende plek voor voortgezet onderwijs.

Doorgaande ontwikkelingslijn

Op onze IKC’s is een doorgaande ontwikkelingslijn voor de kinderen van 0 tot 12 jaar met een eenduidige pedagogische visie en aanpak. Hiermee wordt de overgang naar de basisschool soepeler.

Kinderopvang & onderwijs

De Hoeksche School biedt professionele opvang en begeleiding van baby tot student

Onze locaties

Verspreid over de Hoeksche Waard zijn al onze locaties te vinden.