Ontwikkeling jongens en meisjes, ouderavond 24 september

— 26 juli 2019

Op dinsdag 24 september organiseren wij een interessante lezing over de ontwikkeling van jongens en meisjes. Gastspreker is Hanneke Poot,  Kinderfysiotherapeute, psychomotorisch remedial teacher, en docente.

Op deze avond gaat Hanneke in over de verschillen tussen jongens en meisjes. Zij geeft hiervoor een wetenschappelijke onderbouwing. Kennis over de verschillen in de ontwikkeling tussen jongens en meisjes biedt de mogelijkheid om kinderen te helpen en uit te dagen naar hun mogelijkheden. Hierdoor ontstaat begrip, waardoor we anders naar hen kunnen kijken en waarderen. Op de avond zijn boekjes te koop over dit en andere onderwerpen (€ 4,00 of € 5,00 per stuk).

De avond is gratis toegankelijk voor onze klanten. Indien er nog plekken over zijn, kunnen ook andere geïnteresseerden deelnemen.

Wanneer: Dinsdagavond 24 september van 19:30 uur tot 21:30 uur (inloop 19:15 uur voor koffie/thee)

Waar: IKC Wereld op Centrum, W. van Vlietstraat 2, 3262 GM, Oud-Beijerland.

Inschrijving ouderavond Ontwikkeling Jongens en meisjes

Interesse? Schrijf u in, zodat wij een plaats kunnen reserveren

U kunt zich ook inschrijven als u (nog) geen klant bent van ons. Wel is er voorrang op het aantal plaatsen voor onze klanten. Inschrijving is voor iedereen kosteloos.