SKOC wordt De Hoeksche School Kinderopvang

— 4 november 2019

Stichting Kinderopvang Cromstrijen (SKOC) wordt De Hoeksche School Kinderopvang

Na meer dan 25 jaar professionele kinderopvang te hebben verzorgd in de voormalige gemeente Cromstrijen zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot een regionale stichting in de Hoeksche Waard. Samen met De Hoeksche School Onderwijs verzorgen we opvang en onderwijs voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar.

We kijken vol trots terug naar alle herinneringen van de Stichting Kinderopvang Cromstrijen (SKOC). We zullen onze ervaringen uit het verleden gebruiken om met veel plezier en passie verder te gaan in De Hoeksche School Kinderopvang om kinderen de ‘mooiste tijd van hun leven’ te bezorgen.

Ter gelegenheid van de naamswijziging van onze stichting krijgen onze klanten een traktatiegidsje aangeboden met leuke en gezonde traktaties.