De Kunstbus komt naar De Hoeksche School Kinderopvang

— 25 augustus 2020

In samenwerking met Gemeente Hoeksche Waard en Stichting de Kunstbus (www.stichtingkunstbus.nl) organiseert team GAAV! op de BSO’s van de Hoeksche School Kinderopvang workshops. De Kunstbus zal op al onze BSO locaties een bezoek brengen! Alle kinderen zijn welkom. Ook als je normaal niet naar onze BSO komt!

De workshops duren 1,5 uur per keer en kosten € 3,= per kind, kinderen die op onze BSO’s zijn ingeschreven doen gratis mee, maar ook alleen na aanmelding (via de BSO). Er zijn 5 thema’s, elke workshop kan dus anders zijn.

Op 2 september komt de Kunstbus naar BSO Bastion in Numansdorp. De workshop begint om 14.00. Het thema tijdens deze workshop is “werken met hout”.

Er kunnen maximaal 12 kinderen per keer mee doen. De leeftijd is vanaf 4 jaar. Opgeven is noodzakelijk en kan via gaav@ko-dehoekscheschool.nl

Ook voor vragen of opmerkingen kunt u ons via gaav@ko-dehoekscheschool.nl bereiken. U kunt ons kantoor telefonisch bereiken op 0186-650020 (voor aanmelden KDV of BSO) en team GAAV! (voor vragen over de workshops) op 06-48422617 (Betske). Aanmelden is alleen via de mail