Kookworkshops GAAV! in Klaaswaal

— 27 augustus 2020

In Klaaswaal organiseert de Hoeksche School Kinderopvang voor álle kinderen (dus ook als je niet naar de BSO komt en ook als je niet bij de Blieken op school zit) vanaf groep 3 een wekelijkse kookworkshop (niet in de vakanties)! Samen met je vrienden en vriendinnen mag je je uitleven bij deze lunch, mét gezellige kook activiteit. Elke week wordt er wat anders gemaakt, wat je natuurlijk zelf op gaat eten.

Lijkt het je het leuk om mee te doen? Geef je dan snel op via gaav@ko-dehoekscheschool.nl!! Opgeven via de mail is noodzakelijk en kan tot uiterlijk de dinsdag vóór de workshop.

Voor elke workshop geldt een maximum aantal deelnemers. Bij te weinig deelnemers kan de workshop geannuleerd worden.

Je betaalt € 3,= per keer contant bij aanvang van de workshop. Neem zelf je lunch mee, met wat te drinken. We eten de lunch gezamenlijk op en daarbij maken we wat lekkers, wat we tijdens de lunch óók opeten.

Praktische informatie:

IKC De Blieken