Kinderopvang

Volgens het Outbreak Management Team is het verantwoord als de basisscholen, de kinderdagopvang en het speciaal (basis)onderwijs weer volledig open gaan. De buitenschoolse opvang (BSO) blijft gesloten. Groepen kinderen op de bso zijn niet gelijk aan die op school, waardoor het openen van de BSO tot extra contacten en mogelijk extra besmettingen zou leiden.

De BSO blijft wel noodopvang bieden voor kinderen van wie 1 of beide ouders werken in een cruciale beroepsgroep en voor kinderen in een kwetsbare positie. De compensatieregeling zal voor de BSO door blijven lopen, voor de dagopvang stopt het.

Middels dit formulier kunt u uw kind opgeven voor de noodopvang BSO. We inventariseren voor de zekerheid alvast tot 1 maart. Mocht de BSO eerder open gaan, dan vervalt uiteraard de noopopvang en kunt u de kinderen op de gebruikelijke dagen en uren brengen.

Opgave noodopvang BSO vanaf 8 februari