Kinderopvang

Buitenschoolse opvang gesloten

De BSO blijft voorlopig helaas nog gesloten. Als reden geeft de overheid mee: groepen kinderen op de BSO zijn niet gelijk aan die op school, waardoor het openen van de BSO tot extra contacten en mogelijk extra besmettingen zou kunnen leiden. Daarnaast heeft het een secundair effect op het druk op het werk.

De BSO blijft wel noodopvang bieden voor kinderen van wie 1 of beide ouders werken in een cruciale beroepsgroep en voor kinderen in een kwetsbare positie. De compensatieregeling zal voor de BSO door blijven lopen, voor de dagopvang stopt het.

Middels dit formulier kunt u uw kind opgeven voor de noodopvang BSO. We inventariseren voor de zekerheid alvast tot 23 april. Mocht de BSO eerder open gaan (wat wij natuurlijk hopen), dan vervalt uiteraard de noopopvang en kunt u de kinderen op de gebruikelijke dagen en uren brengen.

Vanwege ziekte van 1 van onze medewerkers van de kindadministratie kan het iets langer duren voordat uw formulier is verwerkt. Dank voor uw begrip!.

Opgave noodopvang BSO vanaf 6 april

Met dit formulier kunt u uw kinderen uitsluitend opgeven voor noodopvang BSO! We inventariseren tot en met 1 april, afhankelijk van versoepelingen hopen we uiteraard dat we eerder weer open mogen. Na verwerking van het formulier (binnen enkele werkdagen) kunt u de opgegeven dagen terugzien in het ouderportaal als u klant van ons bent. Het kan zijn dat wij genoodzaakt zijn vestigingen samen te voegen. U wordt hier dan uiteraard over geïnformeerd
  • Licht toe waarom u echt gebruik moet maken van de noodopvang. Wij kunnen telefonisch contact met u opnemen om af te stemmen of de opvang echt noodzakelijk is.
  • Op welk telefoonnummer kunnen wij u bereiken om af te stemmen over de noodzaak van opvang
  • zijn er nog bijzonderheden rond de opvangtijden/dagen? Heeft u vroege of late opvang nodig (vanaf 7:00 uur of na 18:30 uur?)