Kinderopvang

Webinar Steven Pont

— 31 augustus 2021

We moeten u helaas mededelen dat binnen een aantal uren zich al 100 deelnemers hebben aangemeld. Het Webinar is op dit moment vol.

Webinar met Steven Pont op 29 september

Op woensdag 29 september om 20:00 uur organiseren wij voor onze klanten een interessant Webinar met Steven Pont, bekend ontwikkelingspsycholoog, rond het thema zelfbeeld.
Onze kinderen worden niet met een zelfbeeld geboren. Dat zelfbeeld wordt vooral door de omgeving gemaakt. Steven Pont legt uit hoe dat proces in zijn werk gaat en hoe we dat kunnen optimaliseren. Van wolfskinderen, het nut van ballen in de sloot, Harvard, en het leven op onbewoonde eilanden, naar de rol die ouders en andere opvoeders (kinderopvang en onderwijs) hebben in de manier waarop een kind over zichzelf nadenkt en ook steviger in de wereld kan staan!
U kunt zich middels onderstaand formulier aanmelden. Er is (digitaal) plek voor maximaal 100 deelnemers