Kinderopvang

Opgave noodopvang 21 tot en met 24 december

Middels dit formulier geeft u uw kind op voor noodopvang voor de week 21 tot en met 24 december. Let op! u krijgt geen aparte bevestigingsmail. Voor maandag 20 december geldt een dringend thuisblijf advies. Wij verzoeken u hiermee mogelijk rekening mee te houden

Met dit formulier kunt u uw kinderen uitsluitend opgeven voor noodopvang voor de BSO voor 21 tot en met 24 december tijdens de reguliere vso of bso dagen! (Alleen als u werkt in de cruciale sector en geen andere opvang heeft kunnen organiseren). Voor noodopvang tijdens schooltijden meldt u zich bij school U ontvangt geen bevestiging van uw aanmelding maar uw kind staat als regulier BSO dag geregistreerd.
  • Licht toe waarom u echt gebruik moet maken van de noodopvang. Wij kunnen telefonisch contact met u opnemen om af te stemmen of de opvang echt noodzakelijk is.
  • Op welk telefoonnummer kunnen wij u bereiken om af te stemmen over de noodzaak van opvang