Kinderopvang

Opgave noodopvang

Met dit formulier kunt u uw kinderen uitsluitend opgeven voor noodopvang voor de BSO voor 27 december tot en met 7 januari december. Dit betreft vakantieopvang (mits al eerder aangevraagd) (Alleen als u werkt in de cruciale sector en geen andere opvang heeft kunnen organiseren). U ontvangt geen bevestiging van uw aanmelding maar uw ziet uw aanmelding terug in het ouderportaal op welke dag uw kind wordt verwacht.
  • Licht toe waarom u echt gebruik moet maken van de noodopvang. Wij kunnen telefonisch contact met u opnemen om af te stemmen of de opvang echt noodzakelijk is. Indien uw kind ook in de week van 21 december is opgegeven hoeft u dit hier niet aan te geven.
  • Op welk telefoonnummer kunnen wij u bereiken om af te stemmen over de noodzaak van opvang