Kinderopvang
Vorige

Vakantieprogramma en opgave formulier vakantieopvang

— 25 mei 2023

Beste ouders/verzorgers,

De zomervakantie komt er bijna weer aan en het thema wordt op reis door het dierenrijk. Komen jullie allemaal meedoen?

Het programma treffen jullie hieronder aan:

zomervakantie_2023

Opgave zomervakantie

Met dit formulier kunt u uw kinderen voor de vakantie BSO opgeven
  • Geef de locatie aan waar uw kind wordt opgevangen
    U dient minimaal 4 weken voor aanvang van de zomervakantie de opgave door te geven. U kunt uw kind opgeven tot en met 11 juni 2023, dan bent u ook verzekerd van een plek. Na ontvangst van uw formulier is de plaatsing definitief en worden de dagen afgeschreven van uw vakantievoorraad. Na de sluitingsdatum is opvang alleen mogelijk als er voldoende pedagogisch medewerkers beschikbaar zijn. Na verwerking van uw formulier kunt u de dagen terugzien in het ouderportaal.