Kinderopvang
Vorige

Vakantieprogramma en opgave formulier vakantieopvang

— 4 september 2023

Beste ouders/verzorgers,

De herfstvakantie komt er bijna weer aan en het thema wordt Ontstress Express.

Komen jullie allemaal meedoen?

Het programma treffen jullie hieronder aan:

Herfstvakantie 2023

Opgave herfstvakantie

Met dit formulier kunt u uw kinderen voor de vakantie BSO opgeven
  • Geef de locatie aan waar uw kind wordt opgevangen
    U dient minimaal 4 weken voor aanvang van de herfstvakantie de opgave door te geven. U kunt uw kind opgeven tot en met 17 september dan bent u ook verzekerd van een plek. Na ontvangst van uw formulier is de plaatsing definitief en worden de dagen afgeschreven van uw vakantievoorraad. Na de sluitingsdatum is opvang alleen mogelijk als er voldoende pedagogisch medewerkers beschikbaar zijn. Na verwerking van uw formulier kunt u de dagen terugzien in het ouderportaal.