Kinderopvang
Vorige

Kerstvakantie

— 9 november 2023

Beste ouder/verzorger,

De kerstvakantie staat bijna weer voor de deur.

Het programma voor de kerstvakantie is “kom van die bank”

Het programma kunt u hier vinden:

Wij hopen dat de kinderen weer gezellig mee komen doen!

Kerstvakantie 2023

Met dit formulier kunt u uw kinderen voor de vakantie BSO opgeven
  • Geef de locatie aan waar uw kind wordt opgevangen
    U dient minimaal 4 weken voor aanvang van de kerstvakantie de opgave door te geven. U kunt uw kind opgeven tot en met 26 november dan bent u ook verzekerd van een plek. Na ontvangst van uw formulier is de plaatsing definitief en worden de dagen afgeschreven van uw vakantievoorraad. Na de sluitingsdatum is opvang alleen mogelijk als er voldoende pedagogisch medewerkers beschikbaar zijn. Na verwerking van uw formulier kunt u de dagen terugzien in het ouderportaal.