Kinderopvang

'S-Gravendeel

Welkom bij Gastouderopvang Maeden 👶🏼

Even voorstellen…
Mijn naam is Demi, ik ben 25 jaar oud en woon samen met mijn partner in ‘S-Gravendeel in het leuke Schenkeldijk. Wij hebben een dochtertje van 4 en een zoontje van 1 jaar oud.

Per juli 2022  ben ik officieel geslaagd voor mijn opleiding tot Gastouder en beschik ik over een erkend Diploma. Ik doe gastouderopvang aan huis en vang kindjes op van 0 t/m 4 jaar.

Zelf ben ik altijd al dol op kinderen en daarom ook jong mama geworden. Het geeft mij enorm veel voldoening om bij te kunnen dragen in de ontwikkeling van de kindjes en ze een fijn en vertrouwd gevoel te geven.

Voor mij als Gastouder zijn normen en waarde erg belangrijk, maar het belangrijkste vindt ik dat de kinderen zich goed en vertrouwd voelen in een veilige omgeving. Daarnaast krijgen ze de ruimte om zich te kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo. Ik vind het belangrijk als de kinderen zich vooral thuis voelen en gewoon lekker zichzelf kunnen zijn. Ook vind ik het  erg leuk om met de kinderen te knutselen of een activiteit te doen. Ik probeer het ritme van de kindjes zo veel mogelijk aan te houden zoals thuis (zover mogelijk is natuurlijk).

Wij wonen in een hele leuke, fijne en mooie omgeving waar genoeg te beleven valt. Vlak om de hoek zitten er schaapjes, paardjes en ook een ezel. Heerlijk om even lekker te wandelen. Ook zit er een klein speeltuintje bijna voor de deur. Altijd een leuk uitstapje dus!
Wij beschikken over een ruime tuin met o.a. een zandbak, watertafel, voldoende speelgoed, speelhuisje en trampoline.

Tevens hebben wij een heel klein sociaal hondje genaamd Trouble, drie katten die afentoe eens om de hoek komen gluren, en een lief konijntje in de tuin. De dieren komen niet op de slaapplaatsen van de kinderen.

Ik heb voor nu nog plek op de dinsdag, donderdag en vrijdag!

Vraag gerust vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Liefs en misschien tot snel, Demi

ps. Foto is mijn eigen dochter.

Werktijden

maandag7:30-18:30
dinsdag7:30-18:30
woensdagGesloten