Kinderopvang

Demi Kriele

'S-Gravendeel

Even voorstellen…
Mijn naam is Demi, ik ben 25 jaar oud en woon samen met mijn partner in ‘S-Gravendeel in het leuke Schenkeldijk. Dit bevindt zich vlakbij Mookhoek, maar we vallen dus nog wel onder het ‘S-Gravendeel. Wij hebben twee lieve kindjes van 4 en 1 jaar oud.

Op dit moment ben ik nog enthousiast bezig met het behalen van mijn Diploma voor Gastouder. Ik hoop dat ik rond juni/juli beschikbaar kan zijn om te starten!

Zelf ben ik altijd al dol op kinderen geweest en daarom ook jong mama geworden. Ik vind het heerlijk om met kinderen bezig te zijn en kan er dan ook echt van genieten.

Voor mij als Gastouder zijn normen en waarde erg belangrijk. Maar het belangrijkste vindt ik dat de kinderen zich goed en vertrouwd voelen in een veilige omgeving. Daarnaast krijgen ze de ruimte om zich te kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo en kunnen ze gezellig spelen met de andere kinderen.

Wij wonen in een hele leuke, fijne en mooie omgeving waar genoeg te beleven valt. Naar de schaapjes, paardjes en de ezel (vlak om de hoek) Altijd een leuk uitstapje dus!
Ook beschikken wij over een ruime tuin.

In (goed) overleg kunnen eventueel de tijden en/of dagen bespreekbaar zijn.

Extra informatie: Wij hebben een heel leuk lief klein hondje genaamd Trouble (mini pinscher) die dol is op kinderen. Ook hebben wij twee katten maar die komen niet in de woonkamer, en een lief konijntje in de tuin.

ps. Foto is mijn eigen dochter.

Werktijden

maandag7:30-18:00
dinsdag7:30-18:00
woensdag7:30-18:00