Marije Priester

Heinenoord

Mijn naam is Marije Priester, 30 jaar en getrouwd met Roderick. Samen met onze kinderen Lauren (4) en Winston (1) wonen we in Heinenoord. We wonen net buiten het dorp in een redelijk vrij huis en genieten bijna dagelijks van onze grote tuin, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Wij zijn een christelijk gezin, we bidden samen voor het eten, lezen uit de Bijbel en vieren christelijke feestdagen. Alle kindjes zijn bij ons welkom, ook zonder christelijke achtergrond. 

In 2016 ben ik afgestudeerd aan de PABO en heb daarna 7 jaar lesgegeven in het basisonderwijs aan groep 7 en 8. Sinds we twee kinderen hebben, vind ik het pittig om het onderwijs te combineren met het moederschap. Ik heb er daarom voor gekozen om thuis als gastouder te gaan werken. Ik vang kindjes op van 0 – 4 jaar en geniet enorm van het werken met en het zorgen voor kinderen. 

Ik vind het heel belangrijk dat kinderen zich veilig en thuis voelen bij ons in huis. Er is veel aandacht voor elk kind apart, voor hun ontwikkeling en interesses. Er is genoeg te doen en te beleven. We spelen buiten, lezen boekjes, bouwen torens, knutselen en kliederen, zingen en dansen en nog heel veel meer.  Elke dag gaan we op pad met de bakfiets. In ieder geval naar school, om Lauren te brengen en soms ook te halen. Daarnaast gaan we af en toe naar een speeltuintje of de kinderboerderij.

Werktijden

Dinsdag07.00-18.00
Donderdag07.00-18.00

Foto’s

Gastouderformulier