Kinderopvang

Peuterspeelzaal de Boomgaard is gevestigd in openbare basisschool de Boomgaard in Mijnsheerenland.

In onze peuterspeelzaal stimuleren wij uw kind op een actieve en speelse manier om zich verder te ontwikkelen. Een leuke en leerzame voorbereiding voor de basisschool!

Onze locatie is VVE gecertificeerd. Dit betekent dat we werken met het ontwikkelingsprogramma Uk & Puk om alle kinderen de beste ontwikkelingskansen te geven. U kunt gebruik maken van de peuterspeelzalen van De Hoeksche School Kinderopvang ongeacht of u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag. Op de peuterspeelzaal is een nauwe samenwerking met bassischool De Boomgaard en er is een warme overdracht.

• Voor kinderen van 2-4 jaar
  • 2 dagdelen per week van 8:30- 12:30 uur
  • Gesubsidieerde uitbreiding mogelijk naar 4 dagdelen
  • Alles inclusief