Ouderavond HowtoTalk op 12 september

9 juli 2024

Wil je weten hoe je (nog) effectiever kunt communiceren met je kind(eren)? Kom dan op donderdag 12 september naar de ouderavond over HowtoTalk! De Hoeksche School Kinderopvang organiseert deze avond. Alle ouders die kinderopvang afnemen bij De Hoeksche School zijn van harte welkom! Je kunt je aanmelden via onderstaand aanmeldformulier.

HowtoTalk is een beproefde methode om effectief te communiceren met kinderen. HowtoTalk zorgt dat je in verbinding bent met je kind en tegelijkertijd grenzen aangeeft. Centraal staan een positieve, liefdevolle aanpak, communiceren met respect en focus op zelfstandigheid. Je kunt de HowtoTalk-methode toepassen bij kinderen vanaf 2 jaar.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de ouderavond maak je kennis met de HowtoTalk-methode. Professionals van HowtoTalk vertellen wat de methode inhoudt en hoe de methode werkt. Belangrijke thema’s, zoals omgaan met gevoelens, meewerkend gedrag en grenzen aangeven zullen hierin aan bod komen. Ook krijg je handvatten en tips om effectief te communiceren met kinderen, zodat je kind problemen leert op te lossen en keuzes leert maken. Zo verbetert de sfeer in huis en ontwikkelt je kind meer zelfvertrouwen.

Waar en wanneer?

De ouderavond vindt plaats in IKC De Klinker, Polderlaan 9 in Oud-Beijerland. Je bent daar van harte welkom op donderdag 12 september van 19.30 uur tot 22.00 uur. Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier.

Aanmelden ouderavond Howtotalk

Ja, ik wil me graag aanmelden voor de ouderavond op 12 september(Vereist)