Uitnodiging ouderavond 9 november

20 november 2023

Heb jij soms moeite om je kind gezond aan het eten te krijgen? Vind jij het soms lastig om je kind meer te laten bewegen? Ben je gewoon juist geïnteresseerd in het onderwerp maar maak je er eigenlijk te weinig tijd voor?  Aarzel dan niet langer en boek een avondje voor jezelf!

De Hoeksche School Kinderopvang organiseert namelijk een ouderavond op donderdag 9 november a.s. met 2 centrale thema’s namelijk:

Gezonde voeding en Risicovol Spel

Gezonde voeding en bewegen zijn onderdelen in het leven van een kind die niet meer zijn weg te denken in deze tijd. Ook in de kinderopvang en thuis zijn dit centrale thema’s die regelmatig terugkeren als onderwerp van gesprek. De Hoeksche School Kinderopvang neemt jou graag mee om je informatie te geven over beide onderwerpen zowel in de kinderopvang als thuis.

De avond is gedeeltelijk informatief maar zeker ook interactief en vragen wij jou om actief deel te nemen aan diverse spelelementen.

Kortom………een leuke, leerzame en vooral actieve avond.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Dan ben je van harte welkom op donderdag 9 november van 19.30-21.00 uur bij IKC de Dubbeldekker in Numansdorp.

Wij inventariseren graag hoeveel mensen er komen en vragen je om je aan te melden via  onderstaand mailadres en aan te geven met hoeveel personen je komt:

Graag aanmelden voor: 2 november 2023 via d.vanderwiel@ko-dehoekscheschool.nl

Met vriendelijke groet,

Diana van der Wiel en Anita de Groot