Ons gastouderbureau brengt jou in contact met een gastouder. Ook kun je tijdens de opvang bij ons terecht voor advies en/of begeleiding.

Gastouderbureau

Het Gastouderbureau van De Hoeksche School Kinderopvang brengt ouders die opvang voor hun kind zoeken (vraagouders) in contact met mensen die kinderen willen opvangen binnen hun eigen gezin (gastouders). Het gastouderbureau werft en selecteert de gastouders, brengt de contacten tot stand tussen vraagouders en gastouders en geeft advies, informatie, scholing en begeleiding tijdens de opvang.

Werkwijze

Hebben we een gastouder gevonden voor jouw kind? Dan volgt er eerst een kennismakingsgesprek. Wil jij met de gastouder verder en andersom? Dan maken we afspraken. Die afspraken leggen we vast. Daarna kan de opvang van start gaan.

Coördinator

De coördinator van het Gastouderbureau is Anita de Groot. Zij is bereikbaar via a.degroot@ko-dehoekscheschool.nl.