Bekend gezicht terug binnen De Hoeksche School

juli 11, 2023

Mijn Naam is Michel Harmans, 41 jaar en woonachtig in Oud Gastel. In mijn vrije tijd zit ik niet graag stil. Zo ben ik graag in en rond het huis bezig, ga ik regelmatig op reis, ben ik graag met familie en vrienden op pad, maak ik graag een lange wandeling door het bos of langs het strand, wil ik ook nog wel eens een boek pakken en kan ik ook zeker genieten van een goede film of serie.

Na het behalen van mijn pabo-diploma in 2006, ben ik gestart als leerkracht op een dorpsschool in de omgeving van Utrecht. Na een aantal jaar op deze school gewerkt te hebben, kreeg ik de kans om in Zwitserland te wonen en werken. Werken in het onderwijs bleef mij echter trekken en daarom besloot ik terug te gaan naar Nederland om weer voor de klas te kunnen staan. Dit heb ik vervolgens met veel plezier op verschillende basisscholen in de omgeving van Rotterdam gedaan. 

De laatste jaren merkte ik dat ik me verder wilde ontwikkelen binnen het onderwijs. Dit heb ik gedaan door de opleiding tot schoolleider te volgen. Vervolgens heb ik als directeur op verschillende basisscholen in de omgeving van Rotterdam, Hoeksche Waard en West-Brabant mogen werken.  

De Hoeksche School is voor mij geen onbekende stichting. Een aantal jaren geleden heb ik voor de stichting mogen werken als directeur van OBS De Boomgaard in Mijnsheerenland. Met ingang van het nieuwe schooljaar ga ik aan de slag als directeur op IKC De Dubbeldekker. Een uitdaging waar ik ontzettend veel zin in heb. Ik kijk er dan ook naar uit om de school, het team, de kinderen en ouders te leren kennen. Ik heb vertrouwen in een fijne samenwerking om zo met elkaar de kinderen een fijne schooltijd kunnen bieden!