Elise en Ilona behaalden diploma Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker 4!

mei 2, 2024

Wat een toppers! Elise Laurens en Ilona van Lit behaalden onlangs hun diploma ‘Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker 4’! Wij zijn natuurlijk hartstikke trots op hen en we wensen hun nog heel veel werkplezier bij PSZ Flierefluiter/BSO Bastion en IKC de Wereld op Centrum. Hieronder stellen zij zich kort aan je voor:

“Hallo, ik ben Elise. Drie jaar geleden besloot ik te stoppen met mijn huidige baan en met kinderen te gaan werken. Ik begon met de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker op het Albeda collega in Rotterdam. Ik kon stagelopen bij De Hoeksche school Kinderopvang. Ik startte bij de Hummelvijver op de dreumesgroep. Daarna heb ik anderhalf jaar op de babygroep gewerkt. Het laatste jaar van mijn opleiding werkte ik bij PSZ de Flierefluiter en BSO Bastion. Na het behalen van mijn diploma kon ik daar blijven werken.”

“Ik ben Ilona. Van oorsprong ben ik ziekenverzorgende niveau 3(VIG). Ik heb op de kraamafdeling van een ziekenhuis gewerkt en daarna in de kinderopvang. De afgelopen jaren werkte ik in de zorg op verschillende werkgebieden, zowel intramuraal als extramuraal. Toen dit lichamelijk te zwaar voor mij werd, heb ik wederom voor de kinderopvang  gekozen. Ik leerde De Hoeksche School Kinderopvang kennen tijdens een open avond. Ik had er meteen een goed gevoel bij. De Hoeksche School kwam op me over als een dynamische organisatie waar het fijn werken is. Bovendien kon ik er mijn diploma Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker 4 halen. Tijdens de opleiding kon ik de theorie koppelen aan de dagelijkse praktijk en mijn werkervaring. Dit maakt het werk nóg leuker! Op dit moment werk ik bij IKC de Wereld op Centrum op de verticale groep van  0 tot 4 jaar. Dit vind ik ook een  erg leuke leeftijdsgroep, met veel uitdaging en afwisseling. De BSO doe ik er af en toe bij. “