Peuterspeelzalen

Sluiting kinderopvang

— 19 januari 2021

De overheid heeft besloten dat de kinderopvang tot maandag 18 januari 2021 gesloten zal zijn. De maatregel is erop gericht het aantal contactmomenten en reisbewegingen van ouders te beperken en daarmee het aantal verspreidingen van het virus terug te dringen.

We hebben uiteraard begrip voor deze maatregel maar vinden het heel jammer dat we moeten sluiten.

We mogen alleen onze deuren openen voor noodopvang.
De noodopvang is bedoeld voor kinderen waarvan de ouders in een cruciaal beroep werkzaam zijn.
U kunt alleen gebruik maken van de noodopvang voor de uren waarvoor u een contract heeft met Spelenderwijs, en niet tijdens de schoolvakanties.

Voor vragen over de sluiting en aanmelden voor de noodopvang kunt u contact opnemen met de administratie van Spelenderwijs.
administratie@spelenderwijshw.nl of telefonisch 0186-616707.