Peuterspeelzalen
Vorige Volgende

Verhuizing peuterspeelzaal De Flierefluiter

— 10 september 2021

Peuterspeelzaal De Flierefluiter is al 50 jaar een begrip in Numansdorp. Hoewel het een nostalgisch pand betreft, waar vele kinderen (en ondertussen ook ouders) mooie herinneringen hebben opgedaan, is besloten om het pand aan het einde van het schooljaar te verruilen voor een mooie nieuwe locatie. Het huidige pand voldoet namelijk niet meer aan de eisen van deze tijd.

Deze zomer kreeg de peuterspeelzaal een plekje in het gebouw van basisschool Takkenbosse in Numansdorp. De nieuwe ruimte is in de meivakantie al flink verbouwd en voorzien van een nieuwe, gezellige en moderne uitstraling. Eén groepsruimte wordt speciaal ingericht voor de peuters van De Flierefluiter; ’s middags zullen de jongste kinderen van BSO de Bastion hier spelen. Ook de buitenruimte zal worden aangepakt en een ‘groene uitstraling’ krijgen.
De Takkenbosse heeft met de komst van de peuterspeelzaal een compleet aanbod onderwijs en opvang voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar.