Openbaar basisonderwijs Hoeksche Waard
Vorige Volgende

Nieuwe directeur De Vlashoek

— 19 juni 2020

Na een lange loopbaan binnen het onderwijs, als leerkracht, adjunct-directeur en directeur gaat Marianne Wissink de obs De Vlashoek in Westmaas wegens pre-pensionering per 1 augustus verlaten. Dat zal zeker niet ongemerkt gebeuren. De ouders van de school worden daar nog nader over geïnformeerd.

Inmiddels is er een nieuwe directeur aangesteld die het stokje van Marianne gaat overnemen.
Hij stelt zich hierna aan u voor:

Ik ben Jordey van Dam en vanaf 1 augustus mag ik het stokje van Marianne Wissink overnemen als directeur van OBS de Vlashoek in Westmaas.
Ik ben 29 jaar en woon samen met Sophie en onze dochter Charlie in Rotterdam-Hillegersberg. Naast het onderwijs is voetbal een grote passie. Dit doe ik zelf komend jaar bij vv Smitshoek. Daarnaast wandel ik graag door de natuur en geniet ik er van om met mijn gezin of met vrienden lekker op het terras te zitten of uit eten te gaan.
Ik ben als leerkracht begonnen op OBS de Triangel in Rotterdam. De afgelopen drie jaar heb ik gewerkt op School Vest in Dordrecht. Naast het lesgeven als groepsleerkracht ben ik op ‘’Vest’’ ook bouwcoördinator en lid van het managementteam geweest.
Vol enthousiasme zal ik na de zomervakantie starten op De Vlashoek. Ik kan niet wachten om iedereen te leren kennen en om samen met het team aan de slag te gaan. Mocht je een vraag hebben, iets willen weten of gewoon eens een praatje willen maken om kennis te maken, loop dan gerust even bij mij binnen!