Openbaar basisonderwijs Hoeksche Waard

Nieuwe directeur van 't Kraaienest

— 25 augustus 2020

Nicol Fioole

Met ingang van het nieuwe schooljaar verlaat directeur Jantine Blok de Obs ’t Kraaienest te Piershil om leiding te gaan geven aan ons Integraal Kindcentrum De Blieken te Klaaswaal. Inmiddels is in goede samenwerking met een afvaardiging van de ouders en medewerkers van ’t Kraaienest een goede opvolger voor Jantine gevonden in de persoon van Nicol Fioole. Aangezien Nicol bij haar huidige werkgever een opzegtermijn van twee maanden heeft, kan zij niet eerder dan per 1 oktober a.s. bij De Hoeksche School in dienst treden. Jantine zal in de maand september dus nog een aantal directietaken voor ’t Kraaienest uitvoeren alvorens die kunnen worden overgedragen aan de nieuwe directeur, die zich hierna aan u voorstelt:

Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen. Ik ben Nicol Fioole, ben 43 jaar en woon samen met mijn man Jacco in Hendrik-Ido-Ambacht. Samen trekken wij er graag op uit om verre reizen te maken. Amerika is onze favoriete bestemming. Naast het reizen lees ik graag een goed boek, houd ik van zwemmen en geniet ik ervan om met familie of vrienden uit eten te gaan en uitstapjes te maken

Vanaf 1 oktober a.s. kom ik het team van ’t Kraaienest in Piershil versterken als directeur. Met enthousiasme neem ik het stokje over van Jantine Blok. Tijdens het eerste schoolbezoek voelde ik meteen een positieve klik met de leerlingen en collega’s; Wat een prettige sfeer heerst er op ’t Kraaienest! Ik verheug me erop om hier onderdeel van te mogen zijn, iedereen beter te leren kennen en een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs en de school. Op dit moment ben ik nog werkzaam op een VSO school in Rotterdam als afdelings adjunct-directeur.

Ik heb er erg veel zin in om samen aan de slag te gaan op ’t Kraaienest en binnen Stichting De Hoeksche School. Voor nu wens ik iedereen een fijne zomervakantie toe en tot ziens in Piershil.