Openbaar basisonderwijs Hoeksche Waard

Sportieve dag voor leerlingen OBS De Vlashoek

— 21 september 2020

Woensdag 16 September stond in het teken van de sportdag voor de leerlingen van basisschool OBS de Vlashoek. Deze sportdag is vanuit Hoeksche Waard Actief in samenwerking met korfbalvereniging Oranje Zwart de Hoekse, TV Westmaas, Honk- en Softbalvereniging Blue Hitters en Tenryu Dojo uitgevoerd. Meer dan 60 kinderen hebben vandaag kennis mogen maken met deze 4 verschillende sporten. Uiteraard kwam Billie de Bever ook even langs en kregen de kids tijdens de pauze een gezonde snack gesponsord door PLUS Hans Bogaerts.
Na 3 uur flink bewegen was er een mooie afsluiting, konden de kids met een glimlach en een goodiebag, gevuld met een gezonde snack gesponsord door Ben & Pieter’s, gadgets en flyers met informatie vanuit de sportverenigingen, terug naar school.

Bron: Het Kompas online

Foto’s: Privé