Openbaar basisonderwijs Hoeksche Waard
Vorige Volgende

Opening IKC De Eendragt

— 3 november 2020

Kinderopvang en basisonderwijs onder één dak!
Gisteren is Integraal Kindcentrum De Eendragt in Zuid-Beijerland opengegaan. De Hoeksche School Kinderopvang heeft het stokje overgenomen van Tante Thea Team. De kinderen werden verrast met nieuw meubilair en speelgoed zodat zij met plezier spelenderwijs kunnen ontdekken en leren.
De locatie heeft een echte metamorfose ondergaan om een veilige, ontspannen en vertrouwde omgeving te creëren.
Naast de nieuwe inrichting is er een echte start gemaakt met de samenwerking tussen kinderopvang en onderwijs. Alles onder één dak en met één gezamenlijke visie. Pedagogisch medewerkers en leerkrachten werken als één team; dit betekent meer rust en duidelijkheid voor ouders en kinderen.
Voor meer informatie kun je contact opnemen: info@ko-dehoekscheschool.nl of 0186 6500200