Openbaar basisonderwijs Hoeksche Waard
Vorige Volgende

Update nieuwbouw Kenniscentrum

— 16 maart 2021

De nieuwbouw voor Het Kenniscentrum vordert gestaag; bekijk het meest recente filmpje. In dit gebouw zullen de scholen voor speciaal basisonderwijs Het Pluspunt en Willem Alexander, samen met speciaal onderwijs De Ark en Gemiva aan de Graaf van Egmondstraat in Oud-Beijerland ondergebracht gaan worden.

Op donderdag 24 september 2020 onthulde wethouder Harry van Waveren een plaquette met daarop de naam: kenniscentrum Het Mozaïek.

De schoolbesturen hebben voor deze naam gekozen omdat in Het Mozaïek heel verschillende kinderen met sterk uiteenlopende leer- en opvoedingsbehoeften bij elkaar komen. Dat is vergelijkbaar met een mozaïek, dat eveneens bestaat uit verschillende, bij elkaar passende vormen, die samen één geheel vormen.

Het gebouw van kenniscentrum Het Mozaïek zal omstreeks mei 2021 in gebruik worden genomen.