Openbaar basisonderwijs Hoeksche Waard
Vorige Volgende

Nieuwe directeur OBS De Vlashoek

— 17 juni 2022

Jordey van Dam, directeur van OBS De Vlashoek, is sinds 1 april ook directeur van OBS De Boomgaard. Inmiddels hebben we een opvolger voor Jordey gevonden; Kim Cevaal zal hem opvolgen als directeur van De Vlashoek, zij stelt zich graag aan je voor:

Mijn naam is Kim Cevaal, 27 jaar en woonachtig in Oud-Beijerland. Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en familie. Ook ben ik aangesloten bij een musicalvereniging. In de vakanties ga ik graag naar het buitenland.

Sinds 2016 werk ik als groepsleerkracht op de Vlashoek. Ik vind de kleinschaligheid van de school en de ouderbetrokkenheid heel prettig. In 2020 is de school begonnen met de Noordwijkse methode, waarbij ik bij de implementatie nauw betrokken was. Het is mooi om te zien dat de methode aansluit bij de belevingswereld van de kinderen. Elk talent van ieder kind komt aan bod.

Twee jaar geleden ben ik gestart met de opleiding tot schoolleider. Inmiddels ben ik bezig om het laatste jaar hiervan af te ronden. Het is fijn dat ik deze kennis en vaardigheden nu in de praktijk kan brengen. Ik heb veel zin om vanaf volgend schooljaar met het team, de ouders en de kinderen aan de slag te gaan!