Openbaar basisonderwijs Hoeksche Waard
Vorige Volgende

Cultuurmarkt - SPANnenkoekendag OBS Het Driespan

— 21 maart 2023

SPANnenkoekendag op Het Driespan!
Op vrijdag 17 maart vierde Het Driespan feest! Op de jaarlijkse SPANnenkoekendag staat altijd een specifiek onderwerp centraal en dit jaar was dat “Diverse culturen in onze wereld”. Per leerjaar verzorgden de kinderen een lokaal vol met knutselwerken en informatie over een bepaalde cultuur en tijdens de afsluitende cultuurmarkt mochten zij ieder twee gasten meenemen om door de school te gaan.
Het werd een uur vol gezelligheid, saamhorigheid en behulpzaamheid! Als kers op de taart was er op de cultuurmarkt voor iedereen een SPANnenkoek met poedersuiker, gebakken door ouders. Een geslaagd feest dus, de leerlingen kijken nu al uit naar volgend jaar!