Nieuwe directeur De Schelf

11 juli 2023

Mijn naam is Charlotte Grootenboer en na de zomervakantie zal ik officieel aan de slag gaan als directeur van De Schelf in ’s Gravendeel. Een nieuwe uitdaging waar ik met veel plezier en aandacht naar uit kijk! Na een flink aantal jaren als leerkracht en bouwcoördinator gewerkt te hebben in het SBO en de opleiding schoolleider te hebben voltooid, ben ik al snel directietaken gaan uitvoeren. Voorheen heb ik al als leerkracht bij Stichting De Hoeksche School gewerkt en de afgelopen 5 jaar heb ik een directiefunctie uitgevoerd op een grote speciaal onderwijsschool in Rotterdam. Ik haal veel plezier en energie uit het werken met een betrokken team en hoop in het regulier onderwijs meer expertise te kunnen inzetten op de onderwijskundige ontwikkelingen. 

Naast mijn werk heb ik gelukkig ook tijd voor een privéleven. Sinds enkele jaren ben ik samen met mijn partner woonachtig in Oud-Beijerland. Daar ben ik ook regelmatig op het sportveld te vinden om te tennissen of padel te spelen. Ook ben ik in voor spontane en creatieve activiteiten en ga er dan ook graag op uit. De zomervakantie is absoluut mijn favoriete seizoen en ben dan ook vaak te vinden op het strand in de vakantie.  

Graag ga ik met jullie de samenwerking aan en hoop ik jullie snel allemaal een keer te mogen ontmoeten. Ik wens iedereen alvast een prettige zomervakantie toe en tot in augustus.