Nieuwe directeur Het Anker

11 juli 2023

Mijn naam is Nando van Ooijen, 30 jaar en woonachtig in Dordrecht. In mijn vrije tijd sport ik graag. Zo doe ik aan cardioboxing, padel en zit ik regelmatig op de racefiets. Daarnaast ga ik graag met vrienden en familie op stap.

Sinds 2016 werk ik als groepsleerkracht bij IKC de Schelf. Hier heb ik diverse groepen gedaan afwisselend van groep 1 t/m 8. Al snel ben ik diverse ICT-werkzaamheden gaan oppakken voor de school en hebben we een start gemaakt om de digitale vaardigheden van de leerlingen te verbeteren (Digitale Geletterdheid). Vanaf 2020 ben ik twee dagen voor het bestuurskantoor gaan werken als projectleider ICT. Ik ben nauw betrokken geweest in de migratie naar @dehoekscheschool.nl. Veel van jullie zullen mij hier dan ook van kennen. Het is mooi om te zien wat we, als organisatie/stichting, in korte tijd bereikt hebben. Hier ben ik best trots op!

Het afgelopen jaar heb ik de opleiding tot schoolleider succesvol afgerond. Het is fijn dat ik de kennis en vaardigheden nu direct in de praktijk kan brengen bij IKC Het Anker. Ik heb veel zin om vanaf volgend schooljaar met het team, de ouders en de leerlingen aan de slag te gaan! Ik wens jullie allen een fijne zomer!