ODBS Talent in Mookhoek is per direct op zoek naar een enthousiaste

Intern Begeleider (24 uur, waarvan 8 uur lesgevende taken)

Ben jij een flexibele, daadkrachtige en communicatief vaardige intern begeleider? Weet jij welke zorg en begeleiding leerlingen nodig hebben en zorg jij ervoor dat ze die ook krijgen? Vind je het bovendien leuk om IB-werk te combineren met lesgevende taken? Dan word jij vast enthousiast van deze vacature bij ODBS Het Talent in Mookhoek!

Voor de volledige vacaturetekst, klik op deze link.

Over de functie:

• Je hebt bij voorkeur een PABO-bevoegdheid en een afgeronde IB-opleiding en/of relevante Master SEN of bent bereid je te scholen op dit gebied.
  • Je hebt een heldere visie op onderwijs, kwaliteitszorg en opvoeding.
  • Een plezierige, open houding naar leerlingen, ouders en collega’s.
  • Je bent een teamspeler en verbinder en durft beslissingen te nemen.
  • Je bent ambitieus en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent zorgbeleid en passend/inclusiever onderwijs.

Wat bieden wij jou:

• Een afwisselende baan in een leuk team;
  • Een informele werkomgeving;
  • Diverse aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Salariëring volgens CAO PO

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren:

Stuur dan je motivatie met c.v. vóór 10 mei aanstaande naar sollicitatie@dehoekscheschool.nl

Wil je meer informatie:

Neem dan contact op met met Arianne Zonneveld, directeur van ODBS Het Talent. Je kunt Arianne bereiken op telefoonnummer 078-6731249 of per e-mail: a.zonneveld@dehoekscheschool.nl, of overige mogelijkheden, bel of mail naar mevrouw Petra Verhagen, via 078-6295996 of p.verhagen@dehoekscheschool.nl

• Afwisselende baan
  • Leuk team