OBS Het Driespan in Puttershoek is per 1 augustus op zoek naar een enthousiaste

Groepsleerkracht onderbouw (0,425-1,0 fte)

Ben jij een enthousiaste leerkracht die onze leerlingen professionele, passende begeleiding biedt? Investeer jij graag in je eigen ontwikkeling? En hecht jij veel belang aan een veilig pedagogisch klimaat en een prettige werksfeer? Dan ben je bij OBS Het Driespan helemaal op je plek! Wij zijn per 1 augustus 2024 op zoek naar een groepsleerkracht voor de onderbouw.

Wat vragen we van jou?

• Je bent in het bezit van een PABO-diploma of bijna afgestudeerd.
  • Je hebt goede didactische en pedagogische vaardigheden.
  • Je hebt een plezierige, open houding naar leerlingen, ouders en collega’s.
  • Je werkt graag in teamverband en vindt het fijn een eigen steentje bij te dragen.
  • Je bent ambitieus en vindt het leuk om jezelf te blijven ontwikkelen.

Wat bieden we jou?

• Een fijn en betrokken team om mee samen te werken.
  • Een baan op een aantrekkelijke, grote school met een prettig, persoonlijk karakter.
  • Een professionele leeromgeving met voldoende scholingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Een baan met een omvang van 0,4250-1,000 fte.
  • Salaris conform cao PO.
  • Diverse aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling, fiscale regelingen en eindejaarsuitkering.

Over OBS Het Driespan
Het Driespan is een openbare basisschool in Puttershoek en ligt in een groene omgeving, met tegenover de school een natuurspeeltuin. De school heeft ongeveer 370 leerlingen, verdeeld over 16 groepen. In verband met groei is de school in de afgelopen jaren prachtig verbouwd. Onze school kenmerkt zich door een uitstekend pedagogisch klimaat, gebaseerd op de kernwaarden: Samen, Positief, Aardig, Netjes (SPAN). Om dit te bereiken en te behouden, werken wij volgens de aanpak en principes van De Vreedzame School, met aandacht voor democratisch burgerschap en sociaal emotionele ontwikkeling. Op Het Driespan mag je zijn wie je bent!

Interesse?
Stuur je sollicitatie met cv vóór 24 mei 2024 naar: sollicitatie@dehoekscheschool.nl, ter attentie van Petra Verhagen.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra Verhagen, recruiter van De Hoeksche School (p.verhagen@dehoekscheschool.nl / 078-6295999) of Albert Boele, directeur van Het Driespan (a.boele@dehoekscheschool.nl / 078-6763807). Je kunt ook een kijkje nemen op de website: www.obs-driespan.nl

Ben je niet op zoek naar een functie als groepsleerkracht in de onderbouw, maar lijkt het je leuk om te werken bij Het Driespan of De Hoeksche School? Neem dan ook gerust contact op!

• Fijn, betrokken team
  • Moderne school met persoonlijk karakter
  • Professionele leeromgeving met scholingsmogelijkheden
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden