IKC De Meerwaarde in Strijen is per 1 augustus op zoek naar een

Groepsleerkracht middenbouw (fulltime)

Ben jij een enthousiaste leerkracht die onze leerlingen professionele, passende begeleiding biedt? Investeer jij graag in je eigen ontwikkeling? En hecht jij veel belang aan een veilig pedagogisch klimaat en een prettige werksfeer? Dan ben je bij IKC De Meerwaarde op je plek! Wij zijn per 1 augustus 2024 op zoek naar een groepsleerkracht die van maandag tot en met vrijdag lesgeeft aan een van de groepen van de middenbouw.

Wat vragen we van jou?

• Je bent in het bezit van een PABO-diploma of bijna afgestudeerd.
  • Je hebt goede didactische en pedagogische vaardigheden.
  • Je hebt een plezierige, open houding naar leerlingen, ouders en collega’s.
  • Je werkt graag in teamverband en vindt het fijn een eigen steentje bij te dragen.
  • Je bent ambitieus en vindt het leuk om jezelf te blijven ontwikkelen.

Wat bieden we jou?

• Een fijn en betrokken team om mee samen te werken.
  • Een baan op een aantrekkelijke, grote school met een prettig, persoonlijk karakter.
  • Een professionele leeromgeving met voldoende scholingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Een fulltime baan.
  • Salaris conform cao PO.
  • Diverse aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling, fiscale regelingen en eindejaarsuitkering.

Interesse?

Stuur je sollicitatie met cv vóór 17 mei 2024 naar: sollicitatie@dehoekscheschool.nl, ter attentie van Petra Verhagen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra Verhagen (p.verhagen@dehoekscheschool.nl /  078-6295999) of Marianne de Man (m.deman@dehoekscheschool.nl).

Meer weten over IKC De Meerwaarde?
Neem een kijkje op de website!

• Fijn, betrokken team
  • Modern IKC met persoonlijk karakter