Openbaar voortgezet onderwijs Hoeksche Waard
Vorige

Pré-VMBO lessen op Het Actief College

— 6 september 2023

De pré-vmbo lessen op Actief College komen er weer aan!
Dankzij de subsidie STO (Sterk Techniek Onderwijs) kunnen alweer voor het vierde jaar, groep 8’ers, op het Actief College pre-vmbo lessen volgen. Het pre-vmbo techniek is bedoeld voor leerlingen uit groep 8 met een vmbo-advies. De leerlingen gaan op ontdekkingstocht door de drie technische profielen: BWI (Bouwen, Wonen & Interieur), PIE (Produceren, Installeren & Energie) en MT (Mobiliteit & Transport) of een van de drie technische profielen plus de profielen Z&W (Zorg & Welzijn) en E&O (Economie & Ondernemen).
Er worden zes lessen gegeven op de dinsdag- of woensdagmiddag van 13:45-15:15 uur in de periode 24 oktober t/m 29 november. Elke les duurt anderhalf uur.