Pré-vwo lessen Hoeksch Lyceum

15 maart 2024

Op het Hoeksch Lyceum school hebben 121 leerlingen van diverse basisscholen een inspirerend traject afgerond in de vorm van pré-vwo lessen. Dit programma, dat plaatsvond van november tot februari, gaf een voorproefje van de uitdagende vakken die hen te wachten staan op het atheneum en gymnasium.
Gedurende de vier maanden werden de leerlingen uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en nieuwe concepten te verkennen onder begeleiding van ervaren docenten.
De leerlingen werden ondergedompeld in een gevarieerd curriculum, met vakken als mythologie, science, Cambridge English en wiskunde. Deze lessen waren niet alleen bedoeld om hun intellectuele nieuwsgierigheid te prikkelen, maar ook om hun academische vaardigheden te versterken in voorbereiding op de volgende fase van hun onderwijsloopbaan.
Op woensdag 6 maart was het tijd om de vruchten van hun inspanningen te plukken, met de plechtige uitreiking van certificaten.