Wij bieden kinderen een eigentijdse en professionele ontwikkelomgeving waar ontmoeten, ontdekken & onderzoeken centraal staan!

Kernwaarden & slogan

Wij staan voor openbaar onderwijs en kinderopvang en zijn algemeen toegankelijk. Daardoor ontmoeten kinderen met zeer uiteenlopende achtergronden elkaar op onze locaties. Een prachtig vertrekpunt voor hun deelname aan onze pluriforme samenleving. Wij bieden alle kinderen een optimale leeromgeving aan waarin zij zich voorbereiden op hun rol in een veranderende samenleving.

Ontmoeten, ontdekken, onderzoeken

Onze pedagogische opdracht bestaat uit het leveren van een kwalitatieve bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen tot autonome, sociale, zelfverantwoordelijke deelnemers aan een onbekende of vloeibare samenleving.

Onze ambitie is een eigentijdse en professionele ontwikkelomgeving bieden voor alle kinderen in de Hoeksche Waard. Waar leren, plezier maken en ontwikkelen centraal staan. Niet voor niets is ons slogan: “Ontmoeten, ontdekken & onderzoeken!”