Het Driespan Puttershoek

Samen Positief Aardig Netjes – Hier mag je zijn wie je bent!

Welkom op de pagina van obs Het Driespan!

Onze school

Het Driespan is een openbare basisschool in het mooie Puttershoek en ligt in een groene omgeving met tegenover de school een in 2011 gerealiseerde natuurspeeltuin. Naar onze school komen op schooldagen ongeveer 380 leerlingen. Elke leerling ongeacht huidskleur, geloofsovertuiging en achtergrond is welkom bij ons. Op Het Driespan mag je zijn wie je bent!

Bij obs Het Driespan is veel aandacht voor democratisch burgerschap en het individuele kind. Wij bereiden al onze leerlingen goed voor op het voortgezet onderwijs. Hierbij vinden wij het heel belangrijk dat onze leerlingen zich prettig en veilig voelen. Samen met verschillende organisaties voor kinderopvang bieden wij kinderen van peuter tot puber een vertrouwde, leerrijke omgeving!

Naast alle basisschoolvakken is er op onze school veel aandacht voor het programma van De Vreedzame School. Deze dient als leidraad voor ons sociale beleid. De Vreedzame School is een compleet programma voor basisscholen voor sociale competentie en democratisch burgerschap.

Onze school heeft een pedagogische opdracht. De letters in ons logo stralen onze pedagogische opdracht naar de kinderen uit:

  • Samen
  • Positief
  • Aardig
  • Netjes

Van belang daarbij zijn: het klassenklimaat, zorg, disciplinering, waarden en normen, burgerschap en het omgaan met diversiteit binnen een democratie.

Heel graag tot ziens op obs Het Driespan!

Namens het team,

Albert Boele, directeur

Kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Het Driespan werkt samen met verschillende organisaties voor kinderopvang.

Voor buitenschoolse opvang kunt u o.a. terecht bij COKD kinderopvang. Voor meer informatie kunt u op onderstaande link klikken.

https://www.cokd.nl/locatie/zomerland-dependance

Tussenschoolse opvang

U kunt uw kind per direct heel eenvoudig aanmelden voor de tussenschoolse opvang. Op de website www.stichtingdetafelvan.nl kunt u uzelf en uw kinderen registreren via het portaal van DeTafelVan. Deze registratie is eenmalig.

Contact

Adresgegevens
OBS Het Driespan
Singel 3 – 5
3297 BS Puttershoek

telefoon: 078 6763807
e-mail: info.obsdriespan@dehoekscheschool.nl

Website Het Driespan

Wij nodigen u uit om onze website te verkennen voor meer informatie.

Bezoek de website van Het Driespan voor meer informatie