Professionaliteit en kwaliteit zijn belangrijke begrippen bij De Hoeksche School Kinderopvang. Daarbij maken we graag gebruik van ieders talent en is er ruimte voor ontwikkeling.

Groeien doen we samen!

De Hoeksche School Kinderopvang is een organisatie die kinderdagopvang en buitenschoolse opvang biedt op verschillende locaties in de Hoeksche Waard. Daarnaast hebben we ook een gastouderbureau. Er werken ongeveer 75 mensen.

Open sollicitaties zijn altijd welkom. U kunt uw sollicitatie richten aan m.terlouw@ko-dehoekscheschool.nl

Pedgogisch medewerker kinderdagverblijf

— 8 november 2019

Heeft het werken met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar je passie? Heb je een relevantie MBO opleiding en een VVE certificaat? Woon je in de Hoeksche Waard en zoek je een baan bij een professionele kinderopvangorganisatie waar plezier, vertrouwen en humor voorop staat? Aarzel niet en solliciteer.
We hebben op dit moment een vacature voor circa 24 uur per week op een kinderdagverblijf.

Pedagogisch medewerker BSO

— 8 november 2019

Heb je een passie voor het werken met kinderen tussen 4 en 12 jaar? Geeft het je voldoening om met de kinderen een leuke dag te beleven op de BSO? Aarzel niet en reageer op onze vacature!
Voor onze BSO locaties in de Hoeksche Waard zoeken wij twee gekwalificeerde pedagogisch medewerkers voor circa 22 uur per week. Je bent inzet op de voor- en naschoolse opvang en tijdens de schoolvakantie. Eventueel is een combinatie met een dienst op het kinderdagverblijf of peuterspeelzaal mogelijk (mits je VVE- gecertificeerd bent).
Wij bieden een dynamische en groeiende organisatie, leuke collega’s en super lieve kinderen om mee te werken

Vacature pedagogisch medewerker flexibel

— 8 november 2019

Ben jij creatief en flexibel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Hoeksche School Kinderopvang is op zoek naar een medewerker voor in de Flexpool.
Als medewerker in de Flexpool heb je een leuke en gevarieerde baan. Je werkt niet alleen op het kinderdagverblijf, maar je bent ook inzetbaar voor de buitenschoolse opvang en de tussenschoolse opvang. Hierdoor is geen een dag het zelfde. Je werkt met verschillende leeftijdsgroepen, je haalt hier energie uit en  je weet je hier ook uitstekend op aan te passen. Of het nu baby’s zijn of kinderen van 10 jaar, met jou als pedagogisch medewerker hebben ze het allemaal naar hun zin.

Je geeft van te voren aan welke dagen je beschikbaar bent (minimaal 3-4 dagen per week)

Beschik jij over een relevante opleiding op minimaal mbo niveau, heb jij een VVE certificaat en spreekt deze vacature je aan? Dan ontvangen wij graag z.s.m. jouw CV en motivatiebrief via m.terlouw@ko-dehoekscheschool.nl wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega!

Contractmogelijkheden divers: minimaal 9-18 maar meer uren zijn bespreekbaar. Er is uitzicht op verlenging of instroom in een vaste plek binnen De Hoeksche School Kinderopvang.

Vacature vrijwilliger vervoer BSO

— 8 november 2019

Wij zoeken een fijne vrijwilliger die het leuk vindt om kinderen te vervoeren tussen onze BSO locaties en de scholen. Je bent woonachtig in de Hoeksche Waard en bent in bezit van eigen auto. Je hebt minimaal een jaar je rijbewijs. Af en toe kan je gebruik maken van onze bedrijfsauto.

Je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent voor het ophalen of brengen van kinderen en samen met onze andere vrijwilliger wordt er een rooster gemaakt.

Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding.

Uiteraard vragen we van je dat je een verklaring omtrent gedrag kunt overhandigen. Deze kunnen wij voor je aanvragen.

Meer informatie:

Mieke Terlouw, HR medewerker op 0186 – 650021 of via m.terlouw@ko-dehoekscheschool.nl