Werken bij De Hoeksche School staat garant voor veel ontplooiingsmogelijkheden en goede begeleiding. Bekijk onze openstaande vacatures.

Werken bij De Hoeksche School

Laat je verrassen door de vele mogelijkheden binnen onze organisatie! Onderstaand vind je ons actuele vacatureaanbod. Klik op een vacature voor meer informatie en solliciteer direct!

Doorgroeimogelijkheden

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en werk jij graag aan de ontwikkeling van kinderen?Lijkt het je een uitdaging om aan de slag te gaan bij een vernieuwende organisatie die kinderopvang en onderwijs biedt vanuit één organisatie, één leiding en één team?

Dan ben je bij De Hoeksche School aan het juiste adres! De Hoeksche School is koploper op het gebied van kinderopvang en onderwijs van 0 tot 18 jaar. Een organisatie met volop ontwikkelmogelijkheden, nieuwe uitdagingen en kansen om aan te grijpen.

Ambitie

De Hoeksche School wil een aantrekkelijke werkgever zijn. Beginnende leraren kunnen binnen onze stichting rekenen op intensieve begeleiding. Ambitieuze en excellente leraren krijgen binnen De Hoeksche School de mogelijkheid om de salarisschalen sneller te doorlopen.

Het schoolbestuur vindt het gerechtvaardigd dat leraren met grote pedagogische en didactische vaardigheden, die een veilig leer- en werkklimaat realiseren, ook beter worden beloond.

Training en ontwikkeling

Bij De Hoeksche School zijn veel ontwikkelmogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich voortdurend professionaliseren.

Professionaliteit en kwaliteit zijn belangrijke begrippen. Daarbij maken we graag gebruik van ieders talent en is er ruimte voor ontwikkeling. De Hoeksche School Academie speelt daarbij een belangrijke rol.

Intern scholen we onze pedagogisch medewerkers op het gebied van o.a. VVE (Voor- en vroegschoolse educatie) en kinder-EHBO.